Igor Duljaj: “Apelujem na Grobare da nikome ne prete i diraju porodicu…”

U ovoj situaciji deluje da su svi digli ruke od crno-belih koji nemaju Upravu, predsednika…

Izjava Igora Duljaja posle meča u Subotici, u kojoj je otkrio tužnu stvarnost Partizana, koji je posle ostavke Milorada Vučelića na mestu predsednika, ostavljen na milost i nemilost, uzburkala je crno-belu javnost, a koplja su se izgleda slomila na generalnom direktoru Milošu Vazuri koji je, zajedno sa svojom porodicom, počeo da dobija pretnje odmah posle utakmice.

Jer, njegov privatni broj telefona se nekako našao na društvenim mrežama I situacija je eskalirala…

Tim povodom Duljaj je u izjavi za Telegraf zamolio sve navijače crno-belih da prestanu sa pretnjama, jer to nije poenta, kako kaže, njegove priče, već da se Partizanu pomogne, da se uključe više instance i omoguće klubu normalno funkcionisanje. U ovoj situaciji deluje da su svi digli ruke od crno-belih koji nemaju Upravu, predsednika…

– Pošto sam čuo da generalnom direktoru Milošu Vazuri prete, da ga zovu i šalju mu poruke na privatni telefon, apelujem na navijače da ne prete nikome, da ne ugrožavaju ničiju porodicu, već da ostanu dostojanstveni i stanu uz klub u ovim teškim trenucima. Navijači Partizana su oduvek bili gospoda, avangarda i zahvaljujući njihovoj podršci je tim na prvoj poziciji i svetla je tačka celog kluba kome je potrebna pomoć, stabilizacija. Zato još jednom molim da se suzdrže od destruktivnih radnji, da ne diraju nikoga, ničiju porodicu i da su svoju energiju usmere na ekipu, pa se nadamo da će i ta pomoć stići – rekao je Igor Duljaj za Telegraf.

(Telegraf.rs)