Hoće li Partizan kupiti ”jednog omalenog i brzog igrača”?Legendarni as smatra da bi to bio pun pogodak

Vratio se optimizam među navijače Partizana posle sinoćnje pobede u spektakularnom meču protiv Panatinaikosa (92:87).

To je crno-belima peta pobeda u 11 kola Evrolige, pa sada mnogi ponovo veruju da bi mogla da se ponovi prošla sezona u smislu da ovaj tim Partizana bude u nastavku sezone konkurentan u borbi za fajnal-for.

Tom scenariju se nada i naš proslavljeni košarkaš Žarko Paspalj koji je u izjavi za ”Informer” izneo i svoje razmišljanje po pitanju još jednog pojačanja na spoljnim pozicijama.

”Željko je veliki mag. Kad smo bili najsumnjičaviji, kao i prošle sezone, desilo se nešto sa timom, počeo je da pokazuje drugo lice. To želim i sada. Mada, iskren da budem, mislim da će biti teže ove sezone. Kupovina još jednog, nekog omalenog i brzog igrača, bila bi jako povoljna za tim. Veliko je pitanje kada i da li će se to desiti, izjavio je Paspalj.

Povratak kapitena Kevina Pantera posle jednomesečne pauze zbog povrede se pokazao kao ključ pobede protiv Atinjana.

”Svi mi želimo da se nešto adekvatno desi i ove sezone. Prošli tim je od januara bio kompaktniji, nisam siguran da li će tako biti i sada. Raduje što su crno-beli protiv Grka bili najbolji kada je to bilo najpotrebnije, u poslednjih sedam-osam minuta meča. Tu se videlo i koliko znači povratak Pantera i njegovo prisustvo u timu. Bili su svojom zaslugom srećniji u odlučujućim momentima, a tu je bio i skok”, dodao je Paspalj.

Originalni članak Sportske net

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta “VOLIMPARTIZAN.RS”, to možete učiniti klikom na neku od reklama, uplatom na naš Pay Pal  koji se nalaze pored tekstova ili tekući račun AIK BANKA 105-0000405701647-66