Fudbaleri će se pripremati u “raju na zemlji”: Hotel po osobi košta 2.145€, samo spa centar ima 3.500 m²…(FOTO GALERIJA)

Ukoliko biste vi rezervisali hotel na 14 dana u periodu kada crno-beli idu na pripreme, koštalo bi vas tačno 253.000 dinara

Fudbaleri Partizana tokom zimskih priprema imaju na raspolaganju sav komfor za uživanje i vrhunske uslove za rad i treninge. Klub će čitave zimske pripreme obaviti u Antaliji.

Partizan će biti u prilici da oseti luksuz koji oni nude već od petka, kada počinju pripreme crno-belih, a igrači i stručni štab će biti smešteni u hotelu sa pet zvezdica “Kaya palazzo golf resort”.

Hotel je izgrađen u specifičnom stilu, odiše lukszom, udobnošću, sjajem i prostranošću. Hotel poseduje spa centar površine 3.500 kvadratnih metara, sobe s pogledom na more, mini klub, posebne bazene, restorane koji nude sve vrste međunarodnih kuhinja, terene za golf, terene za tenis, fudbalske terene, akvaparkove….

Cena aranžmana za 14 dana u ovom hotelu za period kada je Partizan tamo na pripremama, na sajtovima za rezervaciju hotela, košta oko 253.000 dinara, što znači da je cena oko 2.145 evra po osobi.

Pošto Partizan dolazi kao grupa i već je u prošlosti bio gost hotela, verovatno je uključen i popust u to.

Pogledajte i sami kako izgleda hotel u kojem će igrači Partizana moći da uživaju narednih 14 dana na zimskim pripremama:

Tekst preuzet sa portala Telegraf sport

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *