Fondacija Pučisti 2012 – nove akcije !

Prodaja sezonskih karata za dijasporu i akcija “crno-beli svet”

Fondacija navijača Partizana “Pučisti 2012” je otpočela akciju prodaje sezonskih karata za navijače iz dijaspore. Ove karte će imati i upotrebnu i simbolično – statusnu vrednost. Prenosimo saopštenje Pučista ovim povodom :

SezonskeZaVideo

“Konačno će svaki navijač Partizana, gde god se nalazio, moći da ima kod sebe sezonsku kartu voljenog kluba. Fondacija Pučisti u saradnji sa KK Partizan od danas pušta u prodaju sezonske ulaznice za dijasporu za sezonu 2016/2017. Ulaznice možete čuvati kao suvenir u svom novčaniku uz osećaj zadovoljstva da ste pomogli svom klubu, a kada se odlučite da prisustvujete utakmici KK Partizan na šalteru ćete dobiti kartu za odgovarajući sektor, uz sezonsku na uvid.

Sezonske ulaznice za dijasporu se mogu koristiti na utakmicama FIBA Lige šampiona (AEK, Zijelona Gora, Bešiktaš, Dinamo Sasari, Ludvigsburg, Šarlroa i Solnok), ABA lige i domaćeg prvenstva, što u ukupnom zbiru iznosi najmanje 30 utakmica na domaćem terenu. Očekujemo da će Džikić i momci ove sezone dogurati daleko u Ligi šampiona pa će i broj domaćih utakmica biti veći.”

CrnoBeliSvet2Uz ovu akciju, osmišljena je i izuzetno kreativna kampanja “crno – beli svet” :

“Prodaju sezonskih ulaznica pratiće i kampanja CRNO-BELI SVET, koja ima za cilj da poveže navijače Partizana od Aljaske do Australije. Uz svaku kupljenu sezonsku ulaznicu za dijasporu na poklon se dobija majica BLACK AND WHITE WORLD, koju ćete zasigurno sa ponosom nositi u zemlji u kojoj živite. Na sajtu Fondacije nalazi seinteraktivna mapa pomoću koje možete pronaći sve kupce sezonskih za dijasporu, što može dovesti do toga da se Partizanovci u inostranstvu češće druže, zajedno gledaju utakmice ili dolaze u Beograd na utakmice KK Partizan. Lokacija (grad) u kome živi vlasnik sezonske za dijasporu, njegovo ime i bilo koji drugi podatak neće biti objavljen bez saglasnosti!

U okviru ove kampanje želimo da saznamo i gde nas sve ima, stoga pozivamo sve vlasnike sezonskih ulaznica za dijasporu da se slikaju pored neke od znamenitosti u svom gradu i da nam pošalju na našu Facebook stranicu FONDACIJA PUČISTI 2012, a mi ćemo sve slike objaviti na sajtu i na Facebook-u. Nakon završetka kampanje Fondacija će uraditi jedan video od pristiglih slika.

t-shirt-mock-upaCene

Uz svaku kupljenu sezonsku ulaznicu za dijasporu dobijate na poklon majicu po izboru. Isporuka je uračunata u cenu.
Tribine: 100
Parter: 125
Bela i Plava loža: 350
Premium paket (stolica pored parketa): 500
*cene su izražene u evrima