EVO ZA ŠTA BI STOJKE DAO RUKU

Fudbalski klub Partizan započeo novi serijal, podkast “Tajna kapitenske sobe”, a u prvoj epizodi gosti su bili Vladimir Stojković, Lazar Marković i Milan Smiljanić.

ЕВО ЗА ШТА БИ СТОЈКЕ ДАО РУКУ: Доста је било победа у дербијима (видео)

Voditelj je poznati radio voditelj Predrag Popović Pop, inače veliki navijač crno-belih, pa su se, naravno, nizale šale, ali i aktuelne teme.

Jedna od najvažnijih za navijače tiče se predstojećeg 164. Večitog derbija i meča protiv Crvene zvezde, koji se 7. aprila igra na stadionu “Rajko Mitić”.

Pitanje voditelja je bilo da li bi menjali pobedu u derbiju za titulu, ali se saigrači nisu usaglasili.

– Iskreno, ja bi pre birao pobedu! Titula je titula, istina, ali ta draž.. Nikada ne bih mogao da kažem, izgubimo i osvojimo titulu. Uvek mi je prvo pobeda u derbiju! – rekao je Milan Smiljanić, međutim, potpuno različito mišljenje je imao kapiten Parnog valjka:

– Ja bi menjao pobedu za titulu, jer je pobeda bilo dosta, menjao bih i ruku! – istakao je Stojković.

Voditelj je konstatovao da su linije na “Marakani” malo čudne i da “žive neki svoj život”, aludirajući na nedavno poništeni gol Portugalcu Kristijanu Ronaldu, ali i pre četiri godine kada je priznat gol Gejloru Kangi, pošto je lopta izašla u gol-aut.

– To Stojke najbolje zna – nasmejao se Marković, naglasivši da je zadovoljan izdanjem reprezentacije u prethodna tri meča:

– Jako sam zadovoljan kada gledam reprezentaciju, Piksi je doneo tu atmosferu, on je autoritet.

Golmanu Partizana su pitanja o Orlovima bolna tema. Zvanično se nije oprostio od državnog tima, međutim, uvek postoji ono “ali”…

– Nisam se oprostio.. Kompleksna je situacija. Teško je pitanje, dva sata bi morao o tome da pričam – rekao je Stojković, bivši kapiten “Orlova”.

Izvor:Novosti.rs