DUŠKO VUJOŠEVIĆ : NEKA ODGOVARA ONAJ KO JE UNIŠTIO PARTIZAN!

Svi koji su radili na štetu Partizana trebalo bi da snose odgovornost, istakao je legendarni trener crno-belih Duško Vujošević

Novi predsednik kluba iz Humske Ostoja Mijailović u četvrtak je istakao da su bivše uprave upropastile Partizan lošim poslovanjem i da su napravile dug od čak 7,1 milion evra.

Vujošević kaže da aktuelni čelnici mogu lako da utvrde ko je uništio klub, a da on svakako nije među odgovornima.

– Utvrđivanjem dugovanja, može da se vidi i ko je za šta odgovoran. To sve lepo piše u papirima. Svako ima svoju vrstu odgovornosti za ono što je radio za vreme koje je bio u klubu. Nova vlast kada je došla bila je svesna situacije u koju dolazi i kakvo je stanje u Partizanu. Bilo im je jasno da neće plivati u toploj vodi – istakao je Vujošević.

Pravio igrače

Vujošević, koji je 16 godina proveo na mestu prvog trenera Partizana, kaže da je njegov posao bio da pravi igrače, a ne da vodi klub.

– Dok sam ja bio u Partizanu, osvajao sam medalje i pravio igrače, a nisam potpisivao ugovore, to su radili drugi ljudi. Takođe, moram da istaknem da meni i dalje ništa nije isplaćeno. Nisam dobio ništa od para koje mi duguju – kazao je Vujošević.

Intervju dat za portal : Informer sport