DRUGI PIŠU:PARTIZAN SMENJUJE ĐUKIĆA

Srbija danas

Kako saznaje Srbija Danas Miroslav Đukić neće još dugo ostati na klupi Partizana. Čelnici srpskog šampiona nezadovoljni su igrama, a pre svega rezultatima crno-belih.

Poraz od Dinama iz Kijeva posle vođstva od 2:0, najavio je buru u Humskoj, a kap koja je prelila čašu nezadovoljstva bio je remi sa Čukaričkim i krajnje indolentna igre Đukićevih izabranika koji nisu uspeli da zatresu mrežu ekipe sa Banovog Brda.

Miroslav Đukić

Posle ova dva razočaravajuća rezultata Miroslav Đukić je bio na brifinzima sa čelnicima kluba iz Humske i dobio mlaku podršku, da u narednom periodu podigne nivo forme kompletne ekipa kojoj predstoje brojna iskušenja, a pre svega dvomeč sa albanskim Skenderbegom u Ligi Evrope.

Ipak, kako otkriva naš izvor u Humskoj su se odlučili za šok terapiju. Đukić će u narednih nekoliko dana biti smenjen, a na njegovo mesto biti postavljen Aleksandar Stanojević!

Stanojević je bio u Partizanu u periodu između 2010. i 2012. godine osvojio sve titule i jedan Kup. Bio je ljubimac navijača crno-belih koji su mu oprostili eliminaciju od Šamroka, ali ne tadašnji predsednik Dragana Đurić koji ga je praktično oterao iz Humske.

Aleksandar Stanojević je posle otišao u Kinu, gde je radio od 2012. do 2014. godine. Potom je bio u Izraelu, gde je bio trener Makabija iz Haife, da bi se posle izraelske epizode, vratio u Kinu. Poslednji angažman imao je ovog leta u PAOK-u gde je zamenio Vladimira Ivića, ali se u Solunu zadržao nešto manje od dva meseca.