Đurđević: Ako je bilo sudijskih grešaka nisu bile namerne

Partizan je sinoć u Humskoj razočarao navijače. Izgubio je od Voždovca sa 3:1. Ipak, napadač crno-belih Uroš Đurđević veruje da nema razloga za zabrinutost.

– Ne bi smeo da nas poremeti ovaj poraz, jer nas očekuje utakmcia sa Vojvodinom u Novom Sadu za tri dana. Moramo da gazimo i da uđemo u naredne mečeve kao u prve tri-četiri do sada – kaže Uroš.

Čestitao je rivalu na trijumfu.

– Oni mogu protiv svakoga. Pokazali su i prošle sezone da lepo igraju. Nadigrali su nas i čestitam im. Mi nismo ušli kaok treba u meč, ne znam zašto. Možda i zgusnut raspored, dosta igrača je umorno, sad se i Kosović povredio. Bitno je da svi ostanemo zdravi za mečeve koji slede.

Partizan je na utakmici pravio previše grešaka, pre svega u odbrani, a u tome je značajno “pomogao” kiks Kljajića. Pričao je mladi napadač o pojedinim sudijskim greškama i situaciji u kojoj je poništen gol Jankovića.

– Mislim da nije bio ofsajd, za penal nisam video. Ako su bile greške sudija mislim da namere nije bilo. Na početku meča sam dobio jak udarac kolenom iznad kolena i ne znam šta je. Nadam se da je samo udarac, ali mi je koleno nateklo i nisam pružio maksimum zbog bola. Teško mi je ovaj poraz pao – zaključio je Đurđević.