DECA PARTIZANA: Retrospektiva jesenjeg dela sezone mlađih kadeta(VIDEO)

Jesenji deo sezone za mlađe kadete je završen. Trener mlađih kadeta – Nikola Jovanić može biti zadovoljan urađenim, pošto su prvi u svojoj ligi.

„Rezulati nam sada nisu prioritet, ali znate kako je u Partizanu, obaveza nam je da budemo prvi i uvek u vrhu. Igrom možemo biti zadovoljni. Momci su sprovodili u delo sve ono što smo tražili od njih. Sve lekcije koje smo im zadavali u toku nedelje – oni su sprovodili u delo. Iz nedelje u nedelju su rasli i bili kvalitetniji. Jedna uspešna polusezona je za nama. Nadam se da ćemo nastaviti i biti još bolji u sledećoj“. 

Pomoćni trener mlađih kadeta – Anđelo Stevanović i trener golmana – Srđan Ostojić kazali su da su određene utakmice obeležile sezonu.

„Izdvojio bih dve utakmice. Jedna je u prvenstvu sa ekipom Čukaričkog – gajimo rivalstvo sa njima već nekoliko sezona. Bila je dobra utakmica, posebno zato što smo igrali na njihovom terenu. Kod njih je manji teren, pa je intezivnija igra. Takođe bih izdvojio i prijateljsku utakmicu sa ekipom TSC-a. Bilo je zanimljivo zato što je to nova ekipa za njih, jer se ne susreću sa njima u Ligi“, navodi Stevanović.

„Na jednoj utakmici koju bih izdvojio je branio Tarik Banjić, a drugu Miloš Kosanović sa ekipom Grafičara. Bila je to dosta zahtevna utakmica. Tarik je branio protiv Čukaričkog i takođe je bio na visini zadatka, sve golmanski kako treba je odradio i podržao ekipu u nekim teškim trenucima, a na kraju smo dobili i jednu i drugu“, kazao je Ostojić.

U novoj epizodi emisije „Deca Partizana“ upoznajte i naše mlađe kadete – Milana Romana, Andreja Čugalja i Ahmeda Škrijelja. Saznajte koje su utakmice po njihovom mišljenju obeležile jesenji deo sezone i koji su to bili najlepši trenuci.

Zvanični sajt FK PARTIZAN

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta “VOLIMPARTIZAN.RS”, to možete učiniti klikom na neku od reklama, uplatom na naš Pay Pal  koji se nalaze pored tekstova ili tekući račun AIK BANKA 105-0000405701647-66