Čukarički ulaže žalbu, ne žele da nastave meč

Fudbal Superliga Srbije Čukarički Partizan

Foto: Mileta Mirčetić

Iako se kroz životnu praksu najčešće pokazalo da je “jutro pametnije od večeri” i da je neke stvari najbolje ostaviti da prenoće, u Čukaričkom i dalje ne mogu da sakriju bez i razočarenje odlukom Superlige Srbije da prekine meč protiv Partizana i odloži ga za sredu popodne!

Brđani su hteli da igraju nakon što je ispražnjena tribina sa navijačima Partizana, istog mišljenja je bila i sudijska trojka, ali su crno-beli fudbaleri bili ti koji nisu hteli da se meč nastavi. To su jasno dali do znanja sudiji Milanu Mitiću i krenuli su u svlačionicu, da bi pomenuti sudija sa svojim pomoćnicima, nekoliko trenutaka kasnije, učinuio isto i ostavio sve u Čukaričkom u šoku.

Dan kasnije, na Banovom brdu ne menjaju mišljenje kada je u pitanju želja da igraju ponovljeni meč, odnosno da ga ne igraju. Telegraf saznaje i da su Brđani spremili zvaničnu žalbu da ne igraju i koju će poslati na adresu Fudbaskog saveza Srbije, a koji će, posle ovih scena na stadionu, morati da se potrude da se više nikad ne dogode.

Sportski direktor Vladimir Matijašević je u utorak veče jasno stavio do znanja da on ne želi da Čukarički igra ponovljenu utakmicu, a u neformalnom razgovoru i u sredu ujutru je potvrdio da se njegovo mišljenje ne menja.

Originalni članak Telegraf.rs