Crno-beli sutra u dvorani “Leon Štukelj”; Obradović: Očekujem da reagujemo posle slabo odigrane utakmice protiv Makabija

U 2. kolu AdmiralBet ABA lige, Partizan Mozzart Bet gostuje u Sloveniji, gde će igrati protiv povratnika u elitni rang regionalne košarke, ekipe Krke. 

Partizan Mozzart Bet će u nedelju igrati u dvorani “Leon Štukelj”. U drugom kolu AdmiralBet ABA lige, crno-beli će 8. oktobra od 16 časova igrati protiv povratnika u elitni rang regionalne košarke, ekipe Krke iz Novog Mesta. 

Nakon prvog evroligaškog gostovanja, ekipa Partizana je trenirala u Beogradu, a put Slovenije će krenuti nakon još jednog treninga koji je na programu u subotu. 

Uoči duela protiv Krke, trener crno-belih Željko Obradović je izjavio:

“Očekujem da reagujemo posle slabo odigrane utakmice protiv Makabija u Tel Avivu. Ekipa Krke je odigrala odličnu utakmicu u prvom kolu. Moramo biti maksimalno koncentrisani i na neuporedivo boljem nivou odbrambeno da bi odigrali dobro utakmicu i bili spremni na ono što nas očekuje, a to je sigurno veliko iskušenje protiv Krke”, poručio je Obradović.