Crno-beli bez Kineza

Poljska ekipa pokvarila planove Partizanu pred start trećeg turnira Super lige u stonom tenisu

U Partizanu su se nadali da im predstoji mirniji vikend ovog vikenda u Beočinu, ali planovi su tu da bi se „izjalovili“. Treći turnir Super lige izgleda da će okupiti manje stranaca nego prethodnoizdanje u Dimitrovgradu.

– Sve što smo isplanirali nam se srušilo kao kula karata dan pred start turnira. Kinez Vang Zengji, koji nam je bio sasvim dovoljan da završimo posao za ovaj vikend, je morao da ostane u Poljskoj. Ispostavilo se da Žoao Monteiro ne može da igra za Bialistok, tako da je Vang morao da ostane. Sad pokušavam da organizujem da nekako Mikail Paikov doputuje iz Rusije, ali to je u ovako kratkom roku, vidim, nemoguće – rekao je Bojan Milošević.

Igra na dvojnu licencu zna da pravi mnogo glavobolja.

– Zamalo da ni ja ne budem ovde. Trebalo je da igram u Francuskoj, jedva smo napravili neku kombinaciju da ostanem. Imamo mi dobar sastav, ali nema tu mnogo rezerve – rekao je predsednik i igrač Partizanan Bojan Milošević.

Crno- bele ovog vikenda očekuje Stenes, Temerin Ferokop i Banat.

– Prošle nedelje smo pobedili TSC, Železničar i Zvezdu i bilo bi dobro da održimo taj korak. Na papiru nas očekuje malo lakši posao, ali ovo otkazivnje Kineza nam nikako ne ide u prilog.

Originalni tekst Sportski žurnal