Anamarija Prodan dolazi u Beograd zbog statusa Enakea

Navijači nestrpljivo iščekuju prve konkretne poteze uprave kluba i nadaju se da će Partizan u drugi deo sezone ući znatno jači.
Ali, nesumnjivo će i nekolicina igrača morati da ”spakuje kofere”, za početak oni koji nisu uspeli da se nametnu treneru Zoranu Mirkoviću.
Jedan od njih je i Rumun Gabrijel Enake, koji je letos došao kao pojačanje na poziciji desnog beka, u početku je dobijao minutažu, ali se njegov status pogoršao posle eliminacije crno-belih u kvalifikacijama za Ligu Evrope.
Dugo je posle revanša sa Bešiktašom čekao svoju novu šansu, a kada ju je konačno dobio, iskoristio ju je na sjajan način – golovima protiv Čukaričkog (1:1) i Vojvodine (2:0).
Mnogi su očekivali da će do kraja jeseni imati znatno veću minutažu, ali umesto toga odigrao je još samo dvadesetak minuta protiv Radnika i potom se sve vratilo na staro.
Dodatni problem za njega je bio i višak stranaca u Partizanu posle dolaska Aleksandra Ščekića i nekako je Enake najčešće bio prekobrojan.
Šta sada sledi kada je ovaj igrač u pitanju?
Odgovor je u izjavi za ”Telegraf” dala njegova zastupnica, atraktivna Anamarija Prodan, koja uskoro dolazi u Beograd tim povodom.
”Gabrijel Enake ima važeći ugovor sa Partizanom, ali zbog trenutne situacije potrebno je da razgovaramo o budućnosti. Da bismo rešili ovu situaciju, moraću da dođem u Beograd i sednem sa čelnicima kluba”, poručila je Anamarija Prodan.
Enake je sa Partizanom potpisao ugovor na tri godine, a da li će otići posle samo šest meseci, znaćemo posle najavljenih razgovora.

Izvor Sportske net