Zimus izmakao transfer, sada više nema prepreka!

Prvo pojačanje fudbalskog kluba Partizan u letnjem prelaznom roku mogao bi da bude povremeni reprezentativac Srbije.

Zimus su postojali kontakti, ali se status bivšeg fudbalera Partizana iznenada promenio pa do transfera nije došlo, a danas je prevaziđena poslednja prepreka na putu ka povratku u Humsku.

Fudbalski klub Anderleht saopštio je da Ivan Obradović (30) posle četiri godine napušta “Konstant Vanden Stok” pošto mu je istekao ugovor!

Srpski internacionalac našao se u nemilosti sportskog direktora i trenera jer prethodnog leta nije želeo da napusti klub, pa su postojale ozbiljne šanse da se zimus vrati u Humsku.

Pošto je u Anderlehtu došlo do promena, a novi trener je Obradovića vratio u prvi tim, iskusni levi bek morao je da se zahvali Partizanu.

Sezona je završena, Obradoviću je istekao ugovor i sada je samo na čelnicima Partizana i igraču da sednu i da se dogovore, ukoliko i dalje postoji obostrana želja za saradnjom.

Činjenica je da je u međuvremenu došlo do promene trenera i u Partizanu, kao i da Savo Milošević u svom timu ima trojicu levih bekova, što znači da prvo treba nekoga prodati ili raskinuti ugovor da bi se otvorio prostor za Obradovića.
Погледај слику на Твитеру

Погледај слику на Твитеру

RSC Anderlecht✔@rscanderlecht

Izvor:Sportske net

Jedan komentar

Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *