Željkov “Parni valjak” kreće za manje od mesec dana

Euforija ponovodom nove ere Partizana pod dirigentskom palicom Željka Obradovića ne prestaje. Crno-beli su krenuli da sklapaju izvanredan tim sa kojim će se otvoreno napasti svi trofeji, a pripreme za novu sezonu počinju za manje od mesec dana. Tačnije ekipa bi trebalo da se okupi sredinom avgusta.

Tačan datum još uvek nije određen kako su nam potvrdili iz kluba. Podsetimo da su crno-beli prethodne godine pripreme sa Vladom Šćepanovićem obavili u Vrnjačkoj banji, a ostaje da se vidi gde će biti baza Željka Obradovića.

Ono što je poznato da će Partizan tokom priprema za sve izazove u takmičarskoj sezonu ići u Istanbul na turnir na kojem igraju još Fenerbahče, Uniks i Monako. Turnir se igra 11. i 12. septembra.

Ono što navijače naviše zanima su nova pojačanja. Tišina posle nekoliko bombastičnih dana traje već skoro dve nedelje. Poslednje novo ime u crno-belom taboru je stiglo sedmog jula u vidu Radionsa Kuruksa. Pre njega su stigli Kevin Panter, Zek Lidej i Aleksa Avramović. Što se odlazaka tiče i dalje je lista ostala na pet imena Nikola Jaknović, Džoš Perkins, Ognjen Jaramaz, Erik Mika i Rašon Tomas. Tu je i Novica Veličković koji je završio igračku karijeru. Od igrača koji imaju ugovor i naredne sezone tu su Rade Zagorac, Nemanja Dangubić, Uroš Trifunović, Vilijam Mozli i Markus Pejdž. Videćemo da će u toj grupi igrača biti promena u statusu.

Ne bi bilo iznenađenje da se miran period što se transfera tiče pridužio još nedelju dana, tačnije posle NBA drafta kada će glavnu reč imati timovi iz Sjedinjenih Amerikčkih Dražava koji će tada pokušati da oforme rostere za narednu sezonu. Poznato je da se u javnosti, ali i medijima spominje Kevin Pangos kao potencijalno pojačanje Partizana, ali Kanađanin čeka priliku da se dočepa NBA ugovora.

Ostaje nam da sačekamo nove konkretne poteze crno-belih.

Originalni članak Maxbet sport

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *