ŽELJKO OBRADOVIĆA PLATIO 30.000 EVRA ULAZNICE ZA MEČEVE PARTIZANA!

Željko Obradović platio je klubu 30.000 evra za ulaznice koje su mu bile potrebne za mečeve Partizana u ovoj sezoni!

Iako je kao trener crno-belih sigurno mogao da do tih ulaznica dođe i bez plaćanja, Obradović to nije želeo. Pa je tako svaku kartu koju je uzimao za članove porodice, prijatelje, poznanike – platio.

– Nikome ne dajemo besplatne karte. Ulaznice plaćaju svi, pa i NBA skauti. Željko Obradović troši 30.000 evra za karte. Kupio sam 20 sezonskih karata. Svi plaćaju – pričao je Zoran Savić u velikom intervju za portal basketnews.

Zoran Savić
FOTO: STARSPORT

Usledilo je i pojašnjenje svega toga.

– Imamo zahteve za utakmice 19. i 21. marta (prim. aut. Partizan tada igra protiv Baskonije i Reala) od 300 ljudi van teritorije Srbije. Neverovatno! Imamo 16.124 sezonskih karata, a da smo imali priliku da prodamo 25.000 ili 30.000 karata – to bi i uradili.. To je nešto zaista teško za objasniti.

Prihodi od ulaznica su velika stavka u budžetu.

– Predsednik Partizana, Ostoja Mijailović, otkrio je pre sezone da je prodato 16.124 sezonskih ulaznica, što je premašilo očekivanja budžeta, koji su prvobitno procenjeni na oko 5,8 miliona evra po osnovu prodaje karata.

Za kraj zanimljive informacije:

– Povećali smo cene ulaznica. Na granici smo za ovaj region. Cene sezonskih ulaznica su možda skuplje od Barselone, Reala ili Armanija… Međutim, naši navijači znaju da je novac koji dolazi od ulaznica jedini način da budemo ravnopravni sa ovim timovima koje sam pomenuo – jasan je Savić.

Originalni članak: Kurir sport.rs