ŽELJKO OBRADOVIĆ O NOVOJ SEZONI: Treba vremena da nađemo pravi put

Trener Partizana Željko Obradović je u razgovoru za “Sport klub” rekao da će njegovoj ekipi u predstojećoj sezoni biti potrebno dosta vremena kako bi pronašli pravu formu.

ЖЕЉКО ОБРАДОВИЋ О НОВОЈ СЕЗОНИ: Треба времена да нађемо прави пут

– Mislim da treba da razmišljamo o narednoj sezoni i da se ne vraćamo previše u prošlost. Ovo je novi tim, ja sam novi trener, sve ovo je apsolutno novo i za njih i za mene.Treba nam dosta vremena da bismo shvatili koji je pravi put. Sve ostalo je manje važno. LJudi će se uvek sećati nekih stvari, imaju pravo na to, ali mi koji smo unutra moramo da vodimo računa o ovome što je sadašnjost i budućnost koja je ispred nas – izjavio je popularni Žoc.

Partizanu predstoji učestvovanje u “Liburnija kupu” u Opatiji.

– Sve normalno. Uradili smo stvari koje smo mislili da uradimo. Na žalost, neki igrači nisu bili u stanju da treniraju, neki su se priključili malo kasnije.Najvažnije je da smo održavali ritam treninga onako kako smo i zamislili. Intetzitet treninga je bio na visokom nivou. Prijateljske utakmice su provera svega onoga što se radilo na pripremama i tu će se najbolje videti šta bi trebalo u narednom periodu da popravimo i koje su stvari na kojima treba da insistiramo U Opatiji ćemo igrati sa 14 igrača, probaćemo da uključimo sve i da vidimo šta možemo da očekujemo od njih – kaže Obradović.

Osvrnuo se i na temu budžeta.

– Mogu da razumem sve, znam da je to neka tema koja strašno interesuje ljude, ali to uopšte nije tema za mene. To je tema kojom se bavi predsednik kluba i sportski direktor i mislim da je predsednik već izašao sa nekom informacijom. Medije skoro i da ne pratim, to me ne zanima – zaključio je Željko Obradović.

Originalni članak Novosti.rs