Poslednja ponuda za Sadika, hoće li ”nesalomiva” Almerija obradovati Partizan?

Poslednji sati prelaznog roka, da li je vreme da Sadik konačno napusti Almeriju?

Čitavog leta u medijima širom Evrope se najavljivao transfer Umara Sadika, bivšeg napadača Partizana, posle izvanredne sezone koju je imao u dresu španskog drugoligaša Almerije.

Brojni klubovi su se pominjali, od Sevilje, Viljareala, Mančester sitija, pojedinih nemačkih klubova, poput Ajntrahta ili Leverkuzena, ali Almerija je odolela svim ponudama.

Almerija nije uspela da se, i pored sjajne golgeterske Sadikove forme, plasira u La Ligu, pa je šteta da odlični golgeter provede još jednu sezonu u drugoligaškoj konkurenciji.

Večeras se pojavila najnovija informacija da je Hetafe poslao ponudu u finišu prelaznog roka u iznosu od 18 miliona evra, ali uz dodatne bonuse sa kojima bi vrednost transfera mogla da dostigne i 25 miliona.

Lokalni ”La Voz de Almeria” prenosi da je Almerija ponovo rekla ”NE”, ali uz opasku da bi do ponoći svašta moglo da se dogodi i da još ništa nije sigurno.


Situaciju oko Sadika pomno prate i u Partizanu, s obzirom da klub iz Humske ima 40 posto od njegovog narednog transfera, kada se prethodno odbiju pet miliona koje su crno-beli u startu dobili pre godinu dana. Dakle, ako bi transfer iznosio 20 miliona, 40 posto bi se računalo od 15 miliona.

Originalni članak: Sportske net