ZDJELAR I NATHO JEDNOGLASNI! Slovaci MORAJU pasti!

Fudbalere Partizana u četvrtak 22. jula od 21 čas na stadionu u Humskoj očekuje meč Lige Konferencija sa Dunajskom stredom! Ukoliko svladaju prvu prepreku naredni rival biće im bolji iz dvomeča Soči (Rus) – Kešla (Aze).

Nakon fenomenalnog starta Partizana u Superligi Srbije i goleade protiv Proletera, navijači se nadaju da će ove sezone crno-beli uspeti da pomrse konce večitom rivalu i vrate titulu u Humsku!

Posle prve pobede u sezoni samopoudanje nam je poraslo, ali Evropa je Evropa, sledi mnogo bitna utakmica, nadamo se najboljem po nas. Posle godinu i po dana naši navijači su opet tu, uživali smo da igramo pred njima. Fudbal se igra zbog navijača, stvarno smo uživali u Novom Sadu, po onakvom vremenu, pred toliko ljudi. Nadamo se da ćemo u Beogradu opet uživati pred mnogo navijača – kaže Saša Zdjelar.

Izraelac Bibras Natho kaže da su ljudi iz Partizana uradili zadatak kako treba i skenirali narednog protivnika.

Naši treneri su uradili skauting, da vide pritiv koga igramo. Naravno, želimo da pobedimo, to je važno za nas, klub, navijače. Bićemo sto odsto spremni. Želimo pobedu, moramo da slavimo! Ako odemo na Soči, to je žreb, ponekad imate manje, ponekad više sreće. Svejedno, prvo moramo da završimo posao u naredniom meču, ako prođemo Dunajsku sredu, sigurno je da bi to mogao da bude Soči i u tom meču bismo opet sto odsto bili spremni da pobedimo. Spremni smo i moramo da se kvalifikujemo u grupnu fazu- kaže Natho.

Bilo je neobično prvih nekoliko minuta, jer posle dužeg vremena smo igrali pred navijačima. Svi su ih videli, oni su po meni među najboljima u Evropi. Igrao sam pred raznim publikama, sa njima imamo 20 do 30 odsto više snage. Nadam se da ćemo postići željeni rezultat.

Saša Zdjelar je uveren da je pred ekipom iz Humske daleko uspešnija sezona.

– Kad igrate u Partizanu ciljevi su najveći. Obaveza nam je da pobeđujemo i da se plasiramo u grupnu fazu. Naravno da to možemo. Idemo utakmicu po utakmicu, ovo je prva, najbitnija, daćemo sve da se plasiramo u tu grupnu fazu. Nije nam lako, ovo je druga godina bez trofeja, svesni smo da je pritisak ogroman. Krenuli smo dobro, odradili smo dobre pripreme. Ekipa je dosta napredovala, dugo smo zajedno, doveli smo nekoliko pojačanja. Došao je Dača Pantić, Rikardo, Saničanin, uigravamo se, mislimo da će ovo biti jedna dobra sezona za nas.

Sližio se i Natho sa tim…

 Mislim isto kao in Saša, imamo odličan tim. Nadogradili smo an prošli godinu. Ako nastavimo u ovom pravcu, verujem da ćemo ove godine osvojiti neki trofej – poručio je Bibras

Originalni članak Informer