VUČIĆ:Narod će videti koliki sam peder.Objaviću svaki dinar koji je dat Zvezdi i Partizanu, pa ćete,mnoge će biti sramota!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Njujorku je dao izjavu koja se tiče Crvene zvezde i Partizana,odnosno,rasprave ko je veći ,,ljubimac države”.

Vučić je u razgovoru sa novinarima upitan i u vezi poslednjih dešavanja, skandiranja na 161. ‘večitom’ derbiju i pitanja da li su Crvena zvezda ili Partizan dobili veću pomoć od države.

– Da ne bih ulazio u te priče koje su odvratne u kojima državu koriste za veličanje svojih uspeha, po povratku u Beograd ću lično izaći sa kompletnim ciframa koliko para je u pitanju, a brdo para je dato i Partizanu i Crvenoj zvezdi, pa da narod vidi ko je čiji ljubimac i koliki je Vučić peder. Jer to je mnogo važna stvar. Da vide samo zašto sam peder, a koliko bi trebalo nekima da dam da ne bih bio peder.

– Mislim tu na sve. Ja ću izaći sa tačnim ciframa, a te šuplje priče o favizovanju ovih ili onih, mnogima će biti neprijatno posle toga. Sa lažovima ne možete drugačije, nego jezikom činjenica – izjavio je Vučić.

Potom je objasnio zbog koga će objaviti sve tačne cifre.

– Ja sam bio deo stadiona. Mladi ljudi su uvek antirežimski orijentisani. Uvek traže da se biju protiv vlasti, bez obzira da li je ona najbolja ili najgora na svetu. Ja ću to objaviti zbog pravih i iskrenih navijača Partizana, i onih sa Juga i sa Istoka, a ne onih političkih aktivista sa Zapada. I zbog pravih navijača Crvene zvezde, a ne političkih aktivista. Da svi zaista znaju šta se tu dešava i koliko smo novca dali. Ali uvek je lakše imati izgovor za svoje neuspehe i da budete žrtva u svojim uspesima. Toga da se manete preko grbače države. Ako iko bude porekao da su drugačije cifre, ja više neću biti na ovom mestu – zaključio je Vučić.