Veljko Popović: Očekujem jak otpor Spartaka

Rukometaši Partizana u subotu putuju u Suboticu, gde će se u okviru 13. kola ARKUS lige sastati sa ekipom Spartaka (18:00).

Crno-beli su u prvom međusobnom duelu ove sezone slavili rezultatom 32:30, a kao prvoplasirani u B grupi biće favoriti i u sutrašnjem meču.

,,Ekipa Spartaka ima dobar, podmlađen sastav, uz par pojedinaca koji ‘odskaču’. Utakmica koju smo protiv njih odigrali u Beogradu nije bila uopšte laka. Očekujem jak otpor sa njihove strane, rukomet lep za gledanje, ali ne dovodim u pitanje pobedu svog tima“, poručuje srednji bek Veljko Popović.

Momak rođen 2000. godine, koji je ovog leta iz Obilića prešao u redove Partizana, osvojio je poverenje trenera Nenada Maksića i više puta pokazao da je jedan od predvodnika mlađe generacije.

,,Zadovoljan sam dosadašnjim učinkom u dresu Partizana, ali smatram da u nastavku sezone moramo zaigrati još bolje. U plej-ofu nas čekaju jako kvalitetne ekipe i moramo igrati na nivou većem od prikazanog. Zahvalan sam treneru na ukazanom poverenju i trudiću se da maksimalno iskoristim svaki minut na terenu“, istakao je Popović.

Zvanični sajt RK PARTIZAN