Vazura o pojačanju, internatu i generalnom sponzoru…

-Iza nas je teška godina. Klub je prošao kroz niz dešavanja, od neodržanih skupština, uvođenja privremenih mera, preko izbora predsednika i formiranja novog Upravnog odbora. Za to vreme sam, kao generalni direktor, pokušavao da vodim Partizan tako da ne iskočimo iz određenih okvira. Uspeli smo pre odlaska igrača na odmor da isplatimo i njih i zaposlene u klubu. Otkako sam na ovoj poziciji, a to je dve godine, nijedna plata nije kasnila.

Jednog igrača smo doveli (Leandro Tavamba), vrlo brzo ćemo još jednog  ali biće i odlazaka. Vidim da mediji pišu kako Partizan prodaje pola tima, to nije istina. Pokšaćemo da sačuvamo ključne igrače, a da zaradimo na onima koji su zamenjivi.

-Internat?Biće započet, a i završen u 2017. godini. Sve papire smo predali, bude li sve u redu, dobićemo uskoro dom za najmlađe talente.

Generalni sponzor? Taj ugovor ističe 31. decembra, u pregovorima smo o novom. Nadam se da smo blizu nastavka saradnje. Očekujem da sledeće godine budemo finansijski stabilniji. Što se tiče rezultata, Partizan uvek puca na najviše, juri titulu. Šampionski trofej i osvajanje kupa su nam želje, kao i da se kvalifikujemo u neku od grupnih faza evropskih takmičenja.

9