Vazura o Duljaju: “To što on priča nema veze sa istinom”

Novi potresi u Partizanu…

Trener Partizana Igor Duljaj je preksinoć u Subotici posle pobede nad Spartakom “otvorio dušu” i rekao da pojedine njegove igrače izbacuju iz stanova jer nemaju za kiriju zbog nemogućih uslova za život, kao i da neki fudbaleri nemaju deci da daju mleko.

Tim povodom oglasio se generalni direktor Partizana Miloš Vazura, koji je začuđeno u izjavi za “Večernje novosti” rekao da ne zna o čemu trener priča.

“Zaista ne znam zašto je Duljaj rekao da igrače izbacuju iz stanova, da nemaju za mleko, kada to nikako nema veze sa istinom i činjeničnim stanjem. Jedna grupa momaka, ona koja je bila u klubu i pre prelaznog roka, dobila je plate 15. septembra, a deset dana kasnije zaradu su podigla još jedanaestorica”, rekao je Vazura.

Generalni direktor je rekao da dugovanja postoje, ali da su pojačanja crno-belih dobila sav novac koji im je obećan.

“Novajlijama se praktično ništa ne duguje. Mesečna primanja fudbalera su između 10.000 i 50.000 evra, u zavisnosti od jačine ugovora. Pojačanja su u poslednja tri meseca inkasirala između 100.000 i 160.000 evra. Postoje dugovanja prema onima koji su bili u Partizanu i pre letnjeg prelaznog roka, od toga se ne beži, ali ona nisu takva da nekome ugrožavaju egzistenciju”, dodao je on. “Proveravali smo stanarine svih igrača i nikome ne preti izbacivanje. Javnost mora da zna da prvotimci potpisuju ugovore sa stanodavcima, a da u sklopu ugovorne obaveze postoje sredstva namenjena baš za to. Klub ne plaća igračima kirije, oni to rade sami”, završio je Vazura.

Originalni članak: Sportske net.rs