Vaterpolo – hvala ti, hvala ti crno – bela ljubavi!

 

Akcija pomoći navijača VK Partizan se zahuktava.

Razgovarali smo sa Dejanom Petronijevićem, navijačem Partizana iz Beča, koji je jedan od inicijatora akcije pomoći navijača VK Partizan:

“Uz dosta osećanja,borbe i brige za opstanak VK Partizan želeo bih da iskoristim priliku i da se zvanično zahvalim ljudima, navijačima, prijateljima kluba koji su među prvima osetili težak trenutak i našli sluha kako bi pomogli VK Partizan! Kao i onima  koji su obećali da ce u narednim danima da se priključe akciji uplatom na žiro racun VK Partizan. Uz duboku zahvalnost i postovanje prema najvecem KLUBU SRPSKOG SPORTA, molimo vas pomozite u najtežem trenutku za VK Partizan. Broj žiro računa je svima dostupan. Napomena: Na opštoj uplatnici pod SVRHA UPLATE obavezno napisati DONACIJA NAVIJAČA PARTIZANA ,ovo je u dogovoru sa rukovodstvom Vaterpolo kluba”

Navijač Partizana, Miki Radojičić nam je pokazao neke uplatnice koje su već realizovane i rekao:

“Uzeli su sve a sada nemaju ništa! Najveći srpski sportski brend VK Partizan, klub sa “pola tone zlata”, klub koji je i reprezentacija Srbije a koja je planetarni prvak,olimpijski pobednik,osvajač svetske lige i evropski šampion sada je u situaciji da nema ni za vodu-bukvalno,ni za struju,mazut za grejanje! Poverioci prete,na bazen pikira opština Voždovac,minimalnih uskova za rad nema,ekipa se priprema po tudjim bazenima! Braćo i sestre,familijo crno bela,pomozimo našem VK Partizan da prebrodi ova teška vremena,išli smo i tražili račun na koji možemo da pomognemo našem klubu! Grobari Cirih su sakupili i uplatili oko 500.000dinara! Javljaju se ljudi iz Pariza,Beča,Trsta…javljaju se iz Leskovca, Niša, Požarevca, Novog Sada…iz Beograda…iz …svet je ceo crno beo…Pokažimo ljubav, odanost, zahvalnost, vernost…pokažimo jedinstvo! Za VK Partizan, Hvala ti,hvala ti crno bela ljubavi, pevaju ti grobari,tvoji verni sinovi”

Sajt volimpartizan.rs će nastaviti da prati ovu akciju, sva obaveštenja o toku akcije i sledećim koracima, biće dostupna i na zvaničnom sajtu kluba.

Navijači u razgovoru sa Mirkom Bradajićem