Tatjana Tanja Živanović: “Obožavam Partizan”!

Košarkašica Tanja Živanović je ovih dana u centru medijske pažnje. Ova rođena Kraljevčanka, navijačica Partizana, ostvaruje svoje košarkaške snove u Limasolu.

Kiprani su oduševljeni njenim fizičkim izgledom i košarkaškim znanjem, o čemu svedoče mnoge reportaže.

Tanja je ove sezone od Španije, preko matičnog Kraljeva, stigla u ekipu AEL-a. Veoma je zadovoljna životom i uslovima na Kipru.

– AEL je 12 godina zaredom kiparski šampion, a ove sezone klub je drugi. Zbog toga su mene doveli, kako bismo zajedničkim snagama popravili situaciju i nastavili tradiciju. U Limasolu mi je lepo, pošto je ovo najlepši grad na ostrvu. Dosta treniramo, ali ono što mi hrani dušu je plaža. Brzo sam se uklopila u ekipu, a saigračica Petra Orlović mi je dosta pomogla. Ona zna srpski, pošto je poreklom iz Srbije. Razgovori sa njom mi prijaju jer je lakše kada imate nekog svog daleko od kuće – kaže Tatjana novinaru Blica.

Ova 26-godišnja košarkašica zakleti je partizanovac, pa često na društvenim mrežama objavljuje statuse podrške crno-belima.

– Obožavam Partizan! Kad god ugrabim priliku idem na košarkaške mečeve muške selekcije. Ljubav prema tom klubu je potekla iz porodice, tako sam naučena. Verujem da će se Partizan vratiti na stare staze uspeha i da će nam neki ljudi ponovo krasti pehare koje ćemo osvajati – kaže Tatjana Živanović.

Tanja je u razgovoru za Blicsport otkrila kako je „bacila na kolena” muškarce na Kipru.

Mislim da sam najviša osoba u Limasolu, pogotovo jer su Kiprani veoma niski ljudi. S obzirom na to da sam visoka 190 centimetara, predstavljam atrakciju u ovom mestu. Možda me zato tako gledaju – rekla je Živanovićeva.

Živanovićeva je veliki zaljubljenik u tetovaže, a najdraža joj je jedna na butini.

Tetovaže su moja najveća strast. Imam ih osam i svaka ima značenje. Sigurno se neću zaustaviti na ovom broju i nameravam da uradim još neke. Roditelji su to razumeli i ne zameraju mi. Majka Milijana i otac Milovan su mi najveća podrška, a kroz šta su sve prošli zbog mene, trebalo bi ih ordenom nagraditi – poručuje kroz smeh Tanja.