Urošević: Atmosfera odlična, pobeda u Nišu imperativ

Večernje novosti

Fudbaler Partizana Slobodan Urošević istakao je danas da atmosfera u ekipi nije narušena posle slabijih rezultata i pred gostovanje Radniškom u Nišu poručio da je pobeda imperativ.

“Atmosfera u klubu je odlična. Prema meni su svi super i drago mi je da su me prihvatili kao da sam ovde već duže vreme. Najviše se družim sa Vladimirom Đilasom, ali i sa svima imam odličan odnos. Očekivao sam da je atmosfera u ovako velikom klubu baš na tom nivou, ali nisam znao da ću se ovako brzo prilagoditi što mi je posebno drago”, rekao je Urošević za klupski sajt.

Novajlija iz kruševačkog Napretka, koji se odmah ustalio u startnih 11, naglašava da je naučio da se nosi sa pritiskom i da mu ne predstavlja problem.

“Velika mi je čast što mi je ukazana prilika koju sam, nadam se, dobrom igrom opravdao. Bio je sjajan osećaj igrati dve evropske utakmice, pred našom publikom i u Plzenju. Žao mi je što nismo prošli dalje, dali smo sve od sebe”.

Uoči duela sa Radničkim, Urošević želi da se njegov tim vrati na pobednički kolosek.

“Još dok sam igrao u Napretku mečevi protiv Radničkog su se smatrali derbijem. Uvek je bio težak protivnik za Napredak, ali je samim tim uvek postojao veliki motiv za pobedu. U Partizanu je svaka utakmica imperativ i nerešen rezultat nije dobar. Svaka ekipa sa nama igra iznad svojih mogućnosti, a Partizan mora da u tom ritmu bude svako kolo”, zaključio je Urošević.

Utakmica 25. kola Superlige između Radničkog i Partizana igra se u subotu od 14.30 na stadionu Čair.