Ubedljiva pobeda vaterpolista u Novom Sadu

Vojvodina – Partizan 9:14 (0:5, 3:5, 5:2, 1:2)

NOVI SAD: SC Slana bara, bez prisustva gledalaca, sudije: Milović, Stanojević, isključenja: Vojvodina 7, Partizan 11, peterci: Vojvodina 1 (1), Partizan 1 (1).

VOJVODINA: Gavrilović (10 odbrana), Maksimović, Trapara, Tintor, Vasin, Prekogačić, Radovanlija 1, Tubić 2, Trkulja 1, Brešćanski, Gusarov 4, Popadić, Biočanin 1.

PARTIZAN: Bulajić (7 odbrana), Čabrilo 2, Barać 3, Nešić 1, Dimitrijević, Jakšić 1, Bućan, Radić 1, Božović, Aksentijević, Andrin 2, Mitrović 2, Belopavlović, Živojinović 2.

Krenuli su crno-beli agresivno od starta. Golovi su se samo ređali i vrlo brzo je bilo 5:0 u korist gostujućeg tima. Voša je do prvog pogotka došla tek u drugoj četvrtini kada je mrežu zatresao Ivan Gusarov. Partizan je bio veoma dobar u odbrani i tako je uspevao da spreči skoro svaki napad Novosađana. Domaći su sa druge strane imali dosta problema u defanzivi, pa je prednost gostiju do poluvremena porasla na sedam poena (3:10). Krenuli su crno-beli u istom ritmu i u nastavku. Iako je delovalo da će doći do dvocifrene razlike, Voša se probudila i krenula da pogađa. Napravila je seriju 5:0 i tako uspela da uhvati priključak (8:12), a najzaslužniji za to bio je Gusarov koji je dva puta bio precizan. To je, ipak, bilo sve što su domaćini uspeli da urade. U ne toliko zanimljivoj poslednjoj deonici, Partizan je sa dva pogotka osigurao pobedu.