U subotu crno-beli protiv Igokee – Obradović: Da ih dočekamo kao što su i oni nas

Utakmica 23. kola AdmiralBet ABA lige, igra se od 19.03. od 19 časova. 

Prodaja pojedinačnih ulaznica za duel Partizana NIS i Igokee, odvija se putem servisa Ticketline, a na sam dan utakmice, karte će se prodavati i na blagajni hale “Aleksandar Nikolić” od 17 časova. 

U prvom ovosezonskom duelu, crno-beli su u Laktašima došli do važnog trijumfa. Nakon velikog preokreta, Partizan NIS je uz veliku podršku navijača došao do pobede rezultatom 68:70 

Pred novi meč protiv Igokee, trener Partizana NIS, Željko Obradović kaže: 

“Ono što bih voleo je da dočekamo ekipu Igokee na način kako su oni dočekali nas. Da im uzvratimo gostoprimstvo pošto to u svakom smislu zaslužuju. Što se same utakmice tiče, sećamo se da je bila izuzetno teška, kada je Igokea bila na pragu pobede i da su pobedili, to bi bilo zasluženo. To iskustvo koje imamo da igramo protiv izvanredne ekipe koja je spremna da menja odbrane, koja je spremna da igra na različite načine u napadu i da koristi razne opcije. Prema tome, mislim da smo probali da se pripremimo i da shvatimo da igramo protiv izuzetno dobrog protivnika. Još jednom nadam se da će svi koji vole košarku da dođu i da odlgedaju jednu dobru košarkašku utakmicu”, istakao je Obradović.