Svima loš, njoj je najbolji: Zek Ledej pokazao devojku, pa ubrzo obrisao fotku sa Instagrama

Krilni centar Partizana je očigledno srećno zaljubljen

Košarkaš Partizana Zek Ledej krio je svoj privatni život od očiju javnosti, ali se sada nešto promenilo i odlučio je da svima na Instagramu pokaže svoju lepšu polovinu.

Ledej je objavio fotografiju u zagrljaju lepe devojke, koja mu je ruku prislonila na grudi, dok je ispod stavio i srce koje se rasplamsalo uz amorovu strelu, što je jasan znak da je zaljubljen.

Da li je i ova lepotica zaslužna za njegovo pozidanje forme, jer je nakon određene krize u igri, ponovo jedna od glavnih uzdanica tima Željka Obradovića.Podsetimo, Ledej je u finalu Kupa u Nišu bio najbolji pojedinac u redovima crno-belih sa 24 poena uz 7 skokova i 2 asistencije. Pogodio je na tom meču šest trojki iz osam pokušaja i bio najzaslužniji što je Partizan ostao u igri do samog finiša, ali na kraju ni to crno-belima nije bilo dovoljno da se domognu “Žućkove levice”, koja je pripala večitom rivalu.Ipak, iako je fotografiju objavio na svom Instagramu i ona je tu bila neko vreme, ubrzo je ipak odlučio da je skine sa Instagrama.

Inače, ovih dana je na društvenim mrežama među navijačima Partizana za Ledeja aktuelna pesma Aleksandre Mladenović “Moj si, nek si najgori”, pa se često stihovi te pesme: “Volim te baš takvog kakav jesi, svima loš, meni najbolji” povezuju za krilnog centra Partizana, a posle ove fotografije sa lepšom polovinom, verovatno će nastaviti da se “vrti” ovaj hit po Instagramu.

Originalni tekst Telegraf.rs