STOJKE JE PO ODLASKU IZ PARTIZANA IMAO SAMO JEDNU PORUKU: Bivši kapiten crno-belih se posebno zahvalio jednoj osobi! (FOTO)

Povremeni reprezentativac Srbije i bivši golman Partizana Vladimir Stojković putem duštvenih mreža zahvalio se portparolki crno-belih Biljani Obradović na podršci tokom svih godina provedenih u Humskoj.

Vladimir Stojković, Biljana Obradović
FOTO: PRINTSCREEN

Opšte je poznato da je odnos atraktivne portparolke sa fudbalerima Partizana na visokom nivou, pa ova poruka uopšte nije bila iznenađenje za fudbalsku javnost.

Podsetimo, novi klub doskorašnjeg golmana crno-belih biće Al Feiha iz Saudijske Arabije koji sa klupe predvodi bivši trener kluba iz Humske Vuk Rašović.

Vuk Rašović je bio na utakmici Partizana i Dunajske Strede zajedno sa pomoćnikom LJubišom Rankovićem i posle meča je sve dogovoreno. U pregovorima su učestvovali i predsednik i sportski direktor Al Feihe.

Pored Partizana Stojković je branio za veliki broj klubova – Loznicu, Crvene zvezdu, Leotar, Zemun, Nant, Vitese, Sporting, Hetafe, Vigan, Ergotelis, Makabi iz Haife i Notingem Forest.

Biljana Obradović, Partizan
FOTO: INSTAGRAM/BILJANA OBRADOVIĆ

Originalni članak: Kurir sport