Stevanović zbog povrede ranije u Beogradu

Nemanja Stevanović se povredio u subotu na treningu

Na prvi pogled izgledalo je da je Nemanja Stevanović ozbiljnije povređen na treningu crno-belih u subotu.

Ipak…

Golman Partizana nije teže povređen, ali su za njega pripreme u Antaliji završene i ranije će se vratiti u Beograd, kako bi prošao dodatne preglede i nastavio terapiju, piše “Telegraf.rs”.

Stevanović trenutno ima otok na ramenu, koje je ispalo iz “ležišta” prilikom jedne intervencije i dok on ne splasne ne može da obavi snimanje, koji će pokazati da li ima oštećenja ligamenata.

Medicinski tim crno-belih je odmah posle nesrećnog slučaja vratio desno rame čuvara mreže na mesto, ali je Stevanović usled navedenih razloga okončao svoj boravak u Beleku sa ekipom.

Stevanović kaže da mu se slična neprijatnost i ranije događala, ali mahom u dresu Čukaričkog, posle čega je ojačavao rame i suzbio problem na duže vreme.

– Neverovatno je koliko nemam sreće. Rame mi je ispalo još dok sam bio u vazduhu, kada sam ispružio ruku, nisam praktično ni dotakao zemlju. Vratili su ga na mesto, ali imam još uvek otok, koji mora da splasne da bih mogao na snimanje, kako bi se utvrdilo da li su ligamenti u redu. Nadam se da će sve proći kako treba i da ću uskoro ponovo na teren – kaže Nemanja Stevanović.

Golman napominje da nije doživeo sličnu povredu prvi put.

– Kada sam branio u Čukaričkom, u jednoj sezoni mi je rame ispadalo pet puta i to je bilo zaista neprijatno. Posle sam radio dosta na ojačavanju i prestalo je, ali eto desilo se sada opet kada sam najmanje očekivao – razočarano kaže Stevanović.

Izvor Arena sport

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *