Šta je je** te, koji k****!? Krželj grmeo na igrače na tajm-autu, uzalud pokušavao da ih “probudi”

Rukometaši Partizana poraženi na gostovanju Tatran Prešovu u meču 5. kola SEHA lige, a tokom ovog susreta je trener crno-belih u jednom momentu “planuo” na tajm-autu.

Partizan se u Slovačkoj borio za prvo mesto u svojoj gurpi regionalne lige, ali su njegovi igrači mnogobrojim greškama i lošim reakcijama u oba pravca na kraju ipak ostali bez bodova i pretrpeli poraz rezultatom 29:25.

RK Partizan. Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport
RK Partizan. Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Treneru beogradskog tima Dariju Krželju nije se dopalo ono što je video od svojih igrača, pa je tokom jednog tajm-aut, pri vođstvu rivala od četiri gola u prvom poluvremenu, pokušao da ih trgne. Tom prilikom šef struke crno-belih nije bio nimalo blag:

– Zašto ne izađeš? Reci nemam snage. Ne možete da date gol, bre! Zicere ne možete da date, bre! Još im ne brani prvi golman! Šta ste se usr*** bre?! Šta je je** te, koji k****?! – grmeo je na igrače, ali to na kraju nije donelo ozbiljniji preokret u njihovoj igri.

Partizan će u poslednjem kolu dočekati Tatran u Beogradu 27. marta i upravo će meč na “Banjici” odrediti konačan plasman u grupi. 

U slučaju pobede crno-belih, Vardar, Tatran i Partizan će imati isti broj bodova i odlučivaće gol razlika.

Tu će ekipi Darija Krželja biti neophodna pobeda od četiri gola razlike za prvo mesto, pošto Tatran trenutno ima gol razliku plus tri, Vardar je na nuli, dok Partizan ima gol razliku minus tri.

Originalni tekst Sportal.blic.rs