SRAMNE OPTUŽBE IZ MADRIDA: EGZUM LAŽIRA POVREDU! “Doktori sa svih strana stižu da vide čudo, tako ne glumi ni Di Kaprio”

Ne veruju Španci u povredu Dantea Egzuma pred treći meč četvrfinala Evrolige između Real madrida i Partizana. Dante Egzum IZVOR: PROFIMEDIA/BURAK AKBULUT / ANADOLU AGENCY/ABACAPRESS.COM

Dok Real Madrid ne planira da kazni Geršona Jabuselea i Gabrijela Deka zbog ponašanja na mečevima sa Partizanom, španski mediji se bave Danteom Egzumom. Australijski košarkaš se povredio nakon što ga je Jabusele u tuči na samom kraju meča sa Partizanom tresnuo o parket, a u Madridu sumnjaju u njegovu povredu!

Sada je Egzum snimljen kako trenira sa saigračima, najavljeno je da će uraditi sve da bude spreman za meč u Areni, ali Pablo Erero, novinar koji radi na “Radiju 5” i portalu “24 Segundos en Blanco” koji se specilaizovao bavi košarkašima Real Madrida sumnja u povredu igrača Partizana. On je uz sliku Egzuma sa treninga napisao:

Doktori sa svih strana sveta stižu u Beograd da prouče slučaj Lazara (prim. aut. lik iz Biblije) Dantea Egzuma. Od hodanja na štakama sa pokidanim ligamentom u četvrtak preko hramanja na jednoj nozi u petak pa do igranja bez problema u utorak. Sjajna gluma. Ovo nije uspeo ni Di Kaprio u “Vuku sa Vol Strita”, napisao je španski novinar. 

Originalni članak Mondo.rs