RIKARDO GOMEŠ: Da završimo na najbolji način!

Crno-beli su savladali ekipu Vojvodine u polufinalu Kupa Srbije rezultatom 2:1. Prvi gol za ekipu Partizana postigao je Rikardo Gomeš na startu meča u 4. minutu, da bi Kvinsi Menig udvostručio prednost u 43.minuti. Šanse su se nizale jedna za drugom i čini se da je prednost izabranika Aleksandra Stanojevića mogla da bude mnogo veća. Strelac prvog pogotka iznosi utiske nakon ovog susreta.

“Bilo je čudno na početku, postigli smo jedan gol, a mogli smo, ne znam tačno, pet, šest, možda. Za neke šanse nismo dobro odlučili u poslednjem trenutku, poslednjem dodavanju ili šut nije bio dobar, ali mislim da smo držali koncentraciju i postigli smo i drugi gol i otišli na poluvreme sa dobrim rezultatom. Drugi deo ovog susreta je bio malo teži, bilo je previše toplo i bili smo umorni, ali mislim da smo zaslužili pobedu.

Fudbalere Partizana očekuje novi meč protiv ekipe Voždovca u ponedeljak 16.05.2022.godine.

Da, njihov teren je nezgodan, sa veštačkom travom, ali što se tiče nastavka sezone spremni smo na sve. Sezona se približava kraju, znamo šta treba da radimo i pokušaćemo da završimo na najbolji moguću način“, navodi Rikardo Gomeš.

Zvanični sajt FK PARTIZAN