PRVENAC IGORA VUJAČIĆA: Evo kome je štoper Partizana posvetio gol

Fudbaleri Partizana u 23. kolu Superlige Srbije savladali su Radnik iz Surdulice sa 3:0, a meč je doneo i veliki jubilej treneru Aleksandru Stanojeviću koji je stoti put vodio igrače u crne-belim dresovima.

Utakmicu će upamtiti i štoper Igor Vujačić koji je upisao prvenac u dresu Partizana.

– Veoma sam srećan zbog postignutog gola. Do sada sam ulazio u šanse, ali nikako da pronađem put do gola, ali evo danas sam uspeo posle 13 utakmica. Radio sam naporno i nadam se da će ih biti još u dresu Partizana. Stvarno sam presrećan! -blistao je posle gola i pobede defanzivac crno-belih.

Ovo je dvanaesta pobeda u nizu Partizana, računajući Kup utakmicu.

Još veća obaveza svih nas. Ne jurimo rekorde, ali se borimo i želimo da pobedimo sve do kraja. Slušao sam o toj sjajnoj energiji koji su imali igrači kada su uzeli duplu krunu i imali takođe pobede iz utakmice u utakmicu. To nam je samo svima podstrek da verujemo u sebe i da gledamo sebe, u svoje dvorište i svaku sledeću utakmicu – istako je Vujačić.

Polako se stvara novi tandem u srcu odbrane Partizana, koju čine Vujačić i pojačanje iz Olimpijakosa Marković.

– Pre svega jedan momak sa vrhunskim ljudskim kvalitetima, a uz to vrhunski fudbaler! Razumemo se odlično na terenu, dosta pričamo, on je veliki radnik i profesionalac i voleo bih da, ako je moguće, ostane što duže sa nama! NJegove odlične partije nisu slučajnost – hvali Vujačić saigrača.

Prilika za 13. trijumf u nizu je već u petak kad crno-bele očekuje gostovanje u Inđiji.

– Još danas ćemo malo uživati i već od utorka su misli okrenuti ka utakmici. Pobedu i gol posvećujem porodici, devojci i mojim saigračima – zaključio je reprezentativac Crne gore.

Tekst preuzet sa portala Novosti.rs