Predsednik Partizana zove Grobare na finale: “Pomozite klubu da osvoji svoju prvu titulu”

Crno-beli će se 1. aprila boriti za naslov najboljeg u okviru balkanske eSports lige

Veliki uspeh ostvario je Partizan plasmanom u finale balkanske eSports lige u LOL-u, što znači da će se 1. aprila boriti i za titulu šampiona protiv boljeg iz dela između Dijamanta i Cyber Wolvesa.

Finale će se održati u Hali 5 “Beogradskog sajma” u okviru Reconnect Gaming Festa koji će trajati 1. i 2. aprila, a tokom kojeg posetioce pored EBL finala očekuje i nastup Crnog Ceraka i Lackua, kao i Streamer Showdown, LoL i CS:GO šoumečevi između popularnih ekipa, komentatora i publike, arkade, VR, PC i PS5 turniri, gaming pab kviz i još mnogo toga!

Svi u Partizanu su svesni kolika je važnost pomenutog događaja, pa je predsednik kluba Jovan Mijailović pozvao sve navijače crno-belih da dođu na Beogradski sajam i da podrže igrače.

– Crno beli svete, naš Partizan eSports će 1. aprila na beogradskom sajmu igrati finale balkanske Esports lige. Pozivam vas sve da pomognete klubu da obezbedi prvu titulu i da do poslednjeg mesta ispunjenim tribinama pokažemo svetu da Partizan ide u korak sa vremenom! Brend i ime veličine Partizana zaslužuje svoje standardno mesto u vrhu evropskog Esports-a, i za to se moj tim i ja svakoga dana borimo! No, sada nam je potrebna vaša pomoć i podrška! Hajdemo po titulu i po mesto na EMEA Masters – napisao je Mijailović na svom Tviter profilu.

Direktan prenos ovog događaja biće obezbeđen na Fortuna eSports Youtube kanalu za sve one koji ne budu u mogućnosti da prisustvuju događaju uživo na Beogradskom sajmu.

Originalni tekst Telegraf.rs