Potvrda iz kluba: Ljubomir Fejsa jedan je od nas (VIDEO)

Sve dogovoreno oko povratka iskusnog veziste u Humsku

Gotovo je, potvrdio je i Partizan! Ljubomir Fejsa će biti novi-stari igrač Parnog valjka, sve je utanačeno, ostalo je još samo da se ugovor potpiše, pa da se saigračima pridruži na pripremama u Antaliji.

Sve ono što je objavljeno tokom večeri stalo je u potvrdu Partizana, koji je to učinio na neobičan način: video klipom koji se završava rečima: Ljubomir Fejsa jedan je od nas.

Pošto je sve potvrđeno, očekuje se da verovatno sutra, a najkasnije u petak nekadašnji reprezentativac Srbije stavi paraf na ugovor, koji će najverovatnije biti na godinu i po dana. Fejsa se vraća u Humsku kao slobodan igrač, pošto je raskinuo ugovor sa Al Ahlijem iz Saudijske Arabije, gde je igrao standardno i redovno po 90 minuta. Ali, zbog višemesečnog kašnjenja plata izrazio je želju da ode iz kluba i dobije čiste papire.

Šuškalo se još od početka decembra da je Fejsa na listi želja čelnika Partizana, ali se isto tako pričalo i da mu je prioritet da karijeru nastavi u inostranstvu. Ipak, pregovori su intenzivirani poslednjih dana i tokom dana su završeni dogovorom dve strane.

Partizan je ionako tražio još jednog igrača na mestu zadnjeg veznog, a pogotovo je ta pozicija ostala oslabljena posle odlaska Aleksandra Šćekića u Poljsku. Zato nije nemoguće da pored Ljubomira Fejse crno-beli do kraja prelaznog roka angažuju još jednog igrača na toj poziciji. Možda i to bude povratnik u Humsku…

Originalni članak na: Mozzart sport