Posle Mirkovića, i Iliev digao glas pred derbi!

Sportske net pišu…

Vidno iznerviran bio je trener Partizana sinoć tokom i posle meča sa Radom zbog pojedinih odluka sudije Đorđića, danas je za svoje stavove dobio podršku i sportskog direktora Ilieva.

Posle Mirkovića, i Iliev digao glas pred derbi!
Podsetimo, razlog za nezadovoljstvo u Humskoj i pored minimalne pobede nad ”Građevinarima” (1:0), jeste nedosuđen jedanaesterac u drugom poluvremenu, posle starta Kasalice nad Markom Jankovićem.
Posle meča, trener Partizana Zoran Mirković je, između ostalog, istakao da posle toliko godina u fudbalu ume ”da namiriše” neke stvari, a podsetio je da je isti arbitar dosudio diskutabilni penal protiv Partizana u Šapcu.
Dan posle, oglasio se i sportski direktor crno-belih Ivica Iliev.
On je u izjavi za ”Telegraf” pružio podršku Mirkoviću posle svega što je sinoć rekao novinarima i izrazio bojazan da li će slčne stvari da se Partizanu ponavljaju i u derbiju, ali i posle njega.
 
”Ne brine mene Crvena zvezda, mi ćemo da izađemo na teren i da odmerimo snage muški, pa neka pobedi bolji. Brine me šta bi moglo da se desi ako se ponovo umeša taj ‘neko treći’ i kroji nam sudbine. Šta onda da očekujemo?! Šta tek onda da očekujemo do kraja sezone ako pobedimo u derbiju?!”, upitao je Iliev.
S tim u vezi, Iliev je izrazio nadu da će pravu u derbiju deliti ”naš najbolji sudija”, a delegiranje se očekuje u toku dana i trebalo bi da bude objavljeno na sajtu FSS. Za sada je poznato da će delegat utakmice biti Aleksandar Grdinić.
Sportski direktor Partizana takođe dodaje da se za tri godine koliko je na ovoj funkciji u Partizanu često ponavljaju slične stvari i ne veruje da se to događa slučajno.
”Počinjem da ‘vrtim film’, sećam se nekih golova iz gol-auta, nedosuđenih jedanaesteraca, odluka koje vam ‘vežu i ruke i noge’. I zabrinut sam, iskren da budem, jer je sezona tek počela, a neke stvari postaju simptomatične”, poručio je Iliev.