Petrić: Pojačanja potrebna, još jedan ili dva igrača

Prošao je Partizan u grupnu fazu Lige konferencije, izborio je remi sa Hamrunom na Malti (3:3), iako je vodio dva razlike deset minuta pre kraja.

Igrom teško da može iko da bude zadovoljan, ali makar je ostvaren krajnji cilj, s čim se slaže i trener crno-belih Gordan Petrić.

Ostvaren je cilj, a što se tiče utakmice, očekivali smo da će se odvijati ovako, da će oni izaći visoko, igrati dugim loptama na našu zadnju liniju. Imali smo problem sa drugom loptom, u prvih pola sata je svaka pripala njima i tu su stvarili pritisak“, referisao je Petrić posle meča.

Ali je priznao da Partizan mora više.

„Cilj je ostvaren, ali momci treba da za ovakvu utakmicu da pruže za nijansu više što se tiče kreativnosti, skoka, druge lopte… Verujem da će iz utakmice u utakmicu biti bolje, da će  igrači koji će doći doneti nešto novo“.

Najavio je Petrić dolazak novih igrača, mimo Traorea koji je već potpisao ugovor sa crno-belima.

„Partizanu su potrebna pojačanja, da li će doći još jedan ili dva igrača, da bih mogao da pravi kombinatoriku… Nekoliko igrača nastupa pod blokadama, terapijama, Fejsa, Rikardo… I to treba ceniti“.

Iako je Partizan primio dva gola iz penala u poslednjih deset minuta, to nije ono što je zabrinulo Petrića.

„Penali se dešavaju, mene zanima situacija pre toga, centaršut na koji nismo izašli u blok. Možda nismo imali svežine, hitrine, možda se opustili… Zabrinjava me cela utakmica, tu je bilo dosta stvari koje smo morali bolje da uradimo“, priznao je Gordan Petrić.

Originalni članak: Mozzart sport