Partizan u petak dočekuje Albu – Obradović: Ozbiljna utakmica bez obzira na to što je Alba na poziciji na kojoj je trenutno

U 9. kolu Evrolige, crno-beli će 17.11. u Štark areni dočekati tim iz Berlina od 20:45

U petak, 17.11. Partizan Mozzart Bet u Štark areni dočekuje berlinsku Albu! Utakmica 9. kola Evrolige je na programu od 20:45, a ulazi u dvoranu će biti otvoreni dva sata ranije. U prvim duelima ovonedeljnog duplog kola, oba tima su zabeležila poraze. Crno-beli su u finišu utakmice protiv Bajerna u Minhenu stali i dozvolili rivalu da se odvoji, dok je Alba na svom terenu poražena od ekipe Asvela. 

U prvih osam kola najkvalitetnijeg evropskog takmičenja, crno-beli imaju skor od tri pobede i pet poraza, dok Alba ima jedan trijumf uz sedam poraza. 

Uoči sutrašnjeg meča, trener Partizana Mozzart Bet Željko Obradović kaže: 

“Naspavali smo se par sati, seli u avion i došli ovde na trening, jedini koji je mogući. Analiza prethodne utakmice i priprema za ono što nas čeka sutra. Ozbiljna utakmica bez obzira na to što je Alba na poziciji na kojoj je trenutno na tabeli. Mnoge utakmice su izgubili u završnici. Imaju kvalitet, igraju specifičnu košarku, isti im je trener kao prošle godine. Imali smo to iskustvo iz prve utakmice prošle sezone kada smo odigrali mnogo slabo, a ovde u Beogradu mnogo bolje. Nadam se da ćemo odigrati utakmicu svih 40 minuta dobro, jer to je neophodno”, istakao je Obradović.