Partizan ostaje bez legende: Osetio sam da je vreme da se povučem

Nastavlja se “osipanje” stručnog štaba Košarkaškog kluba Partizan

Andrea Trinkijeri nedavno je napustio Košarkaški klub Partizan nakon dvadeset meseci, dva osvojena trofeja u Kupu Radivoja Koraća i jednog u Superkupu ABA lige.

Međutim, promene u stručnom štabu se time ne završavaju. Legendarni profesor Vladimir Koprivica, možda i najpriznatiji stručnjak na polju fizičke spreme igrača na ovim prostorima, odlučio je ne samo da napusti klub – već i da ode u zasluženu penziju!

Obavio sam razgovore sa ljudima u klubu, osetio sam trenutak da se povučem. Idem u penziju, ipak imam 67 godina i želim neke druge stvari da postignem u životu. Dogovorili smo se da ostanem u ulozi savetnika ako je to potrebno pošto sam Partizanu uvek spreman da pomognem, ali se povlačim od aktivnog bavljenja posla. Žao mi je samo što se nisam oprostio sa Evroligom, to mi je bila velika želja, ali situacija je bila takva da nismo mogli da utičemo“, rekao je za “Maxbet sport” profesor Koprivica, koji je dugo bio član stručnog štaba Duška Vujoševića, a u Partizan se vratio u avgustu 2018. godine.

Tekst preuzet sa portala Mondo sport

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *