Partizan oslabljen otputovao u Rusiju

KK Partizan

Željko Obradović otkrio na koga može da računa pred početak VTB Kupa

Trener Partizana Željko Obradović je u razgovoru za klupsku televiziju otkrio da zdravstveni bilten ekipe pred put u Rusiju nije idealan.

Crno-beli su danas otputovali u Moskvu, gde ih od sutra očekuje početak VTB Kupa. Partizan će u Rusiji odigrati nekoliko teških duela, a u prvoj proveri odmeriće snage sa Lokomotivom Kubanj u četvrtak. Naredni rival biće Zenit u subotu, dok će protivnik u nedelju biti poznat naknadno.

Tim povodom za TV Partizan govorio je Željko Obradović, koji je istakao da će takmičenje u Rusiji poslužiti kao dobra provera pred izazove u narednoj sezoni.

Uigravanje ideja koje radimo na treningu. Želim da vidimo koliko smo sposobi da to uradimo na terenu. Tu su dva nova igrača Jam Madar i Papapetru koji su nam se pridružili pre nekoliko dana, nisu bili sa nama u Španiji. Idemo sa samo 11 igrača, što je znak da ima dosta povređenih, ali šta je tu je. Pokušaćemo da se pripremimo što bolje za ono što je pred nama”, rekao je Obradović i dodao ko muku muči sa povredama od njegovih igrača.

Smailagić, Avramović, Glas, Petrović i Dante Egzum, oni su povređeni. Prvotimci po meri, imaju iskustvo i to je lepa prilika da odigramo kvalitetne prijateljske mečeve”, zaključio je strateg crno-belih.

Originalni tekst Arena sport