Partizan NIS sutra u Podgorici protiv SC Derbija – Obradović: Dobro je što ćemo da igramo utakmicu

Sutrašnja utakmica će biti jedini meč 16. kola AdmiralBet ABA lige koji će se odigrati ovog vikenda. 

U subotu, 15. januara, biće odigrana samo jedna utakmica u okviru 16. kola AdmiralBet ABA lige. Od 19 časova, u Podgorici će snage odmeriti SC Derbi i Partizan NIS, dok su sve ostale utakmice regionalnog šampionata odložene zbog nepovoljne epidemiološke situacije. 

U prvom ovosezonskom duelu, crno-beli su u Štark areni savladali podgorički tim sa 79:57. Pred naredni meč, trener Partizana NIS, Željko Obradović kaže: 

“Još jednom, dobro je da ćemo da igramo utakmicu. U ovoj situaciji kada se odlažu utakmice i u lokalnim prvenstvima po Evropi, za nas je dobro da nastavimo u tom ritmu u kom smo. Da igramo, naravno sa velikim poštovanjem prema ekipi Studentskog centra, zato što su i ovde na utakmici koju smo igrali, i tokom cele lige, pokazali da mogu da igraju veoma dobro. Tako da će to zahtevati da odigramo ozbiljnu utakmicu i budemo koncentrisani od prvog do poslednjeg minuta”, rekao je Obradović i dodao da će u timu biti isti igrači kao i protiv Trenta, uz nadu da će se ekipi priključiti Aleksa Avramović.

Zvanični sajt KK PARTIZAN NIS