Stanojevićeva ekipa zna gde će juriti formu za šampionsku titulu: Partizan pronašao zimsku bazu!

Crno-beli posle duge potrage pronašli mesto za pripreme

Partizan pronašao zimsku bazu! Stanojevićeva ekipa zna gde će juriti formu za šampionsku titulu

MN Press

Kriza koja je počela pojavom novog soja COVID-19 na Kipru i zbog čega su u upravi Partizana bili prinuđeni da menjaju mesto za održavanje zimskih priprema, na putu je da se reši na najpovoljniji način po ekipu trenera Aleksandra Stanojevića.

Posle brojnih pregovora sa potencijalnim domaćinima na španskoj obali i na drugim toplim destinacijama, crno-beli su uspeli da pronađu mesto u Antalijskoj regiji u Turskoj, omiljenom mestu srpskih superligaša tokom zimskih dana.

Neizvesnost i dalje postoji, jer ostaje još jedan detalj koji se treba rešiti oko transporta ekipe, ali najvažnije je da su obezbeđeni smeštaj, kao i slobodni termini za treniranje i odigravanje prijateljskih utakmica.

Dok rukovodstvo juri najbolje uslove za treniranje u drugom delu pripremnog perioda, dotle ekipa sa Stanojevićem radi na terenima “Zemunela”. Prema prvobitnom planu tim će na Teleoptiku trenirati do 23. januara, ali moguće je da dođe do pomeranja ako situacija sa prevozom i smeštajem u Turskoj bude to zahtevala od crno-belih.

Originalni članak: 24sedam.rs