Partizan NIS sutra protiv Hamburga u hali “Aleksandar Nikolić” – OBRADOVIĆ: Dolazi nam ekipa koja igra stalno u istom ritmu

U 10. kolu 7Days Evrokupa, crno-beli će ugostiti tim koji su savladali na početku takmičenja sa 97:106

Počinje serija od tri utakmice u svega pet dana! U utorak, 18. januara, Partizan NIS će dočekati Hamburg u okviru 10. kola 7Days Evrokupa. Utakmica se igra u hali “Aleksandar Nikolić” od 20:45, a prodaja ograničene količine dnevnih ulaznica se obavlja putem servisa Ticketline, odnosno na blagajni dvorane 18.01. od 18 časova do početka meča. 

U prvom ovosezonskom duelu sutrašnjih rivala, Partizan NIS je u Hamburgu savladao ekipu Hamburga sa 97:106, a pred sutrašnji meč, trener crno-belih, Željko Obradović kaže: 

“Ekipa koja igra stalno u istom ritmu, na veliki broj poena. Izuzetno veliki broj šuteva za tri poena, sada u nekim utakmicama u nemačkom prvenstvu su šutirali preko četrdeset puta, u Evrkupu im je prosek preko 30. Imaju jednog igrača koji je na poslednjoj utakmici nemačkog prvenstva šutirao 19 puta za tri poena. Imao učinak 19-7. Posle toga idu na ofanzivni skok. Ono što su promenili u odnosu na prvu utakmicu je da igraju različite odbrane. Menjaju, ne igraju na način kako su to igrali u prvoj utakmici i to je ono o čemu bi trebali da vodimo računa i da budemo spremni na te njihove odbrambene zamke. Posle toga, njihova tranzicija i odbrana od kontranapada. To su uslovi ako želimo da pobedimo, te stvari moramo da sprečimo”, poručio je Obradović. 

Zvanični sajt KK PARTIZAN NIS