Partizan Mozzart Bet gostuje u hali “Aleksandar Nikolić” – Obradović: Da popravimo stvari koje nisu valjale u prvoj utakmici

U petak, 27. januara, crno-beli igraju protiv Crvene zvezde u drugom ovosezonskom duelu koji dva beogradska tima igraju u Evroligi. 

U petak, 27. januara, na programu je novi evroligaški derbi. Drugi put ove sezone, Partizan Mozzart Bet će u okviru najkvalitetnijeg evropskog takmičenja igrati protiv gradskog rivala, Crvene zvezde. Utakmica 21. kola Evrolige, igra se od 19 časova u hali “Aleksandar Nikolić”. 

Uoči sutrašnjeg duela, sa predstavnicima medija je razgovarao trener crno-belih, Željko Obradović koji je tom prilikom izneo svoja očekivanja: 

“Da popravimo stvari koje nisu valjale u prvoj utakmici u Evroligi koju smo igrali ovde i koja je završena šutem u poslendjoj sekundi. Znači da smo neke stvari radili dobro, ali nije bilo dovoljno i u tom smislu smo se i pripremali. Pokušaćemo da u odnosu ono što je igra Crvene zvezde da se prilagodimo i da probamo da odigramo dobru utakmicu. Svi igrači su zdravi, nadam se da će sve biti kao što je bilo u prvoj utakmici ovde, fer i korentno i neka pobedi bolji. Treba da odigramo kompletnu utakmicu 40 minuta ako mislimo da pobedimo”, poručio je Obradović. 

Zek Ledej je uoči sutrašnjeg meča izjavio: 

“U pitanju će biti još više sitnih detalja u odnosu na prvu utakmicu koji će odlučivati. Mi moramo da na sve obratimo pažnju, pratimo zamisli trenera i igramo snažno od početka do kraja. Na nama je da pod kontrolom držimo sve što je do nas i da na terenu prikažemo detalje na kojima smo radili”, istakao je Ledej. 

Zvanični sajt KK PARTIZAN MOZZART BET

(Foto: Dragana Stjepanović)