Partizan Mozzart Bet danas uplatio 437.600.000 dinara za namirenje poreskog duga

Nakon sravnjenja poreskog duga sa Poreskom Upravom, preostali iznos za uplatu je 3.000.000 evra i on će biti izmiren u najkraćem mogućem roku. 

KK Partizan Mozzart Bet je danas uplatio 437.600.000 dinara za namirenje poreskog duga. Na ovaj način, crno-beli su započeli konačnu otplatu duga prema Poreskoj Upravi koja će biti završena u najkraćem mogućem roku. Tim povodom, predsednik Partizana Mozzart Bet Ostoja Mijailović je izjavio: 

„Nakon što smo sa Poreskom Upravom uradili sravnjenje nagomilanog poreskog duga koji datira još iz nekih vremena kada ova Uprava kluba nije bila u Partizanu, danas smo na ime izmirenja poreskog duga uplatili 437.600.000 dinara, što je približno iznosu od 3.735.500 evra. Preostali dug, Klub će izmiriti u najkraćem mogućem periodu. Ovim putem želim da se zahvalim svima koji su pomogli da uđemo u proces rešavanja ovog problema koji godinama pritiska naš klub, kao i da prikupimo novac. Takođe želim da se zahvalim i Poreskoj Upravi na strpljenju. Za sada ne bih iznosio više detalja o ovoj temi, već bih to ostavio za konferenciju za medije koja će biti održana krajem meseca, nakon redovne Skupštine KK Partizan“, poručio je Mijailović.

Zvanični sajt KK PARTIZAN Mozzart Bet