Partizan dve četvrtine odolevao Barseloneti

Zvanični sajt VK Partizan

Partizan je u 9. kolu Lige šampiona izgubio od španske Barselonete u gostima sa 16:5 (4:2, 2:2, 6:1, 4:0).

Kao i nekoliko puta ove sezone Partizan je u jednoj odigrao dve različite utakmice. U prve dve četvrtine je bio dostojan protivnik iskusnom rivali, koji je vodio skoro tokom celog prvog poluvremena, ali nikad sa više od dva razlike. Na 15 sekundi pre velikog odmora bilo je 5:4 za Barselonetu, ali domaći su na veliki odmor otišli sa dva gola rednosti, jer u završnici druge četvrtine Maljarač je iskoristio igrača više za 6:4. Španski tim je prelomio meč u trećoj deonici. Za pet minuta igre postigao je pet golova (tri sa igračem više) otišao na 11:4 i Partizan više nije mogao da se vrati. Domaći su vešto koristili prilike i uspevali da izbore napade sa igračem više i pretvaraju ih u golove.

Sledeći meč crno-beli igraju već u subotu. U vrlo važnom meču 14. kola Regionalne lige, na Banjici će dočekati Budvu (19.30).

Barseloneta – Partizan 16:5 (4:2, 2:2, 6:1, 4:0)

Isključenja:Barseloneta 8, Partizan 14.
Barseloneta: Lopez, Famera 2, Granados 2, Munariz 1, Vrlić, Latumbe 1, Paul 1, Fernandez 2, Tahul 1, Perone 3, Maljarač 3, Bustos, Linares.
Partizan: Rističević, Vučinić 1, F. Janković, Lukić, Lazić, Tomić 1, M. Janković 1, Andrejević, Manojlović, Radanović 1, Radonjić 1, Aksentijević, Belopavlović.