Otišao je Robinson, ostala je tuga…

Simpatični mladić iz Kemptona, više nije član KK Partizan. Frenk Robinson za osam meseci u Partizanu je malo toga pokazao, pa će ostati enigma zašto je uopšte dovođen i plaćan. Njegove minute je mogao da dobije Sloba Jovanović (Ili bilo koji drugi košarkaš) , pa da klub bar u budućnosti ima neke koristi. Velom tajne će ostati obavijen Frenkijev boravak u Beogradu, jer je već posle mesečak dana svima bilo jasno da tu neke ozbiljne košarke nema. Skoro svima. Frenkiju želimo sve najbolje u životu, i da što pre pronađe neku profesiju u kojoj će moći da se ostvari.

Ipak, nećemo kritikovati nikoga iz Partizana u narednom periodu, pa samim tim ni trenera Džikića, jer dok god je u Srbiji ovakva konstalacija društveno- političkih snaga, Partizan svakako nema nikakvu šansu. Crno – beli su prihvatili ulogu sparing partnera i prve pratilje. Ta uloga im je namenjena i oni koji danas predstavljaju Partizan, statiraju u farsi koja se naziva srpska košarka.

Imena trenera, rukovodilaca i igrača su potpuno nebitna, sportska pitanja, pobede i titule se ne rešavaju na terenu, već na jednoj drugoj adresi, na adresi na kojoj Partizan uopšte nije omiljen.