OTAC UROŠA ĐURĐEVIĆA BESAN: Sine, ne daj da te slomi Ivica Iliev!

Otac Uroša Đurđevića odgovorio čelniku Partizana koji je pričajući o Urošu rekao ,, ne može se na silu biti prvi strelac lige”

Zoran Đurđević, otac najboljeg strelca Partizana i Superlige Uroša Đurđevića, zamerio je direktoru crno-belih Ivici Ilievu na prozivci koju je uputio njegovom sinu kada je rekao da „ne može na silu da se bude prvi strelac lige“.
– Koja je tema ovoga naslova – postavio je pitanje Zoran Đurđević na Instagramu, a zatim dodao:

Samo hrabro

– Budi veran svojoj misiji, svojim vrednostima i izražavanju istinskog vođe u sebi, čak i kada drugi sumnjaju u tebe. Kad ti ljudi kažu da nećeš uspeti ili ti stave do znanja da nisi dovoljno dobar, ostani jak i ne dozvoli im da te slome. Biti vođa znači verovati u sebe onda kada niko drugi ne veruje u tebe…
Dok daješ sve od sebe da postigneš što bolje rezultate, da bi ishod tvog rada bio šampionski, neizbežno ćeš nailaziti na prepreke. Moraš imati petlju! Hrabrost! Nepokolebljivost! Zapamti i ovo, ljubomora je samo vid poštovanja koje osrednji iskazuju prema najboljima – zaključio je Đurđević senior u poruci koju je preko Instragrama verovatno namenio Urošu.

Na njegove reči nadovezali su se pratioci:
– Šta je Iliev hteo da kaže?
– Znam ja šta je hteo da kaže. Sada je samo to potvrđeno – rekao je Zoran Đurđević.